30jan

Theatergroep Aan Tafel presenteert: ‘Reizigers’

LET OP: Aanvang 20:00 uur. Entree 5 euro. Leden krijgen een euro korting.

Reizigers
een tragikomische voorstelling over (bijna)dertigers

Reizigers is een licht absurde dialoog over twee onzekere vrienden van bijna dertig, die op zoek zijn naar een manier om zich tot elkaar en tot de wereld te verhouden.

Nauwelijks in staat om op een heldere manier met elkaar te communiceren, doen zij een poging om een aantal belangrijke levenskeuzes te bespreken.

Reizigers

Ze zouden graag kostwinner willen zijn, maar ze vragen zich af waarvan; ze willen graag iets sponsoren, al weten ze op dit moment nog geen actie…

De twee vrienden laten hun dagen bepalen door toevalligheden. Wanneer een van hen aankondigt naar het buitenland te verhuizen om daar een ander leven op te bouwen, wordt het comfortabele gehang bij elkaar opeens nogal ongemakkelijk.

Jurre Bussemaker schrijft voor Aan Tafel een nieuwe toneeltekst, in een eigenzinnige mengvorm van toneel en kleinkunst. Hij werkt opnieuw samen met Clara Hupkes, Almar Kok en Titus Tiel Groenestege. Met hen maakte hij eerder de muzikale voorstelling Vrouwtje met grote jas. In Reizigers drijven zij de tragikomische stijl van Aan Tafel nog verder op de spits.

Luister naar muziek uit de voorstelling:

Spel: Ruben Brinkman en Medi Broekman
Tekst: Jurre Bussemaker
Muziek: Almar Kok en Clara Hupkes
Eindregie: Titus Tiel Groenestege
Lichtontwerp: GVDO, Jantje Geldof
Tekstadvies: Rob de Graaf
Techniek: Sanderijn Wagenvoorde
Zakelijke leiding: Reineke Commandeur
Met dank aan: Bureau TamTam, Eefje Benning en Stichting Muzenis

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door: SNS REAAL Fonds, Lira Fonds, M.A.O.C. Gravin van Bylandtstichting en Stichting Melanie.

http://theatergroepaantafel.nl/voorstellingen.html#reizigers

Deel dit op: