14aug

Invasion of the Alcmartians

Er komt kermis in Castricum. En dat hebben ze zelfs op de planeet Alcmars gehoord. Spontaan hebben de Alcmartians tot een invasie besloten om de kermispret te vertriljoenen. Zondag 14 Augustus ‘ownes’ Alcmars de Bakkerij. Resistance is futile! They’ve come to rock our planet!

Vanaf 15:00 uur ‘s middags is het verzet gebroken en opent de Bakkerij haar deuren. Vanaf 16:00 uur gaat het echt los! Drie buitenaardse bands zullen het magnetisch veld van onze Aardkloot omkeren, de atmosfeer in brand zetten, en alle digitale geluiden vervangen door op buizenversterkers geproduceerd elektrisch gitaargeluid. Dit is het begin van de aanval tegen het snode overnameplan van de electronische feestbeesten van Snark. Deze mannen komen van Alcmars! Bereid u voor op een portie hypnotiserende en opzwepende intergalactische rock ’n roll!

Midnight Culture zal ’s middags openen. Deze psychedelische stonerrockband heeft duidelijke roots in de jaren ’60 en ’70 rock toen de intergalactische contacten nog sterk gecultiveerd werden.

http://www.facebook.com/pages/Midnight-Culture/127214207308515

Abe Diddy & the Krautboys heeft zich vanuit die traditie verder ontwikkeld. Vanaf hun planeet hebben ze de ontwikkeling van stonerrockbands gevolgd. En net als bands als Kyuss zijn ze een tikkie harder gaan spelen om de ruis van de Oerknal te overstemmen. De band MeuG hypnotiseerd op een heel andere manier.

http://www.youtube.com/watch?v=WPwvnzJlJxw

http://www.facebook.com/pages/Abe-Diddy-The-Krautboys/174351645929092

MeuG brengt uw lichaam en geest niet alleen in trance. MeuG zorgt voor oncontroleerbare bewegingen van uw ledematen op de wilde pulserende hartslag van de kern van Alcmars. Jazz, punk, en vooral veel hele vuige ‘raunchy’ rock ’n roll.

http://www.aberkrom.nl/meug/index.html

Naast de optredens zullen de muzikale mediums DJ Bulldóser Quero en DJ Roy Rix (Formerly Known As The Crimson Avenger) voor knalmuziek zorgen. De nadruk ligt bij hen vooral op 60/70’s psychedelische garagerock met tussendoor leipe jingels en reclamespotjes uit die tijd. Met dit pseudonostalgisch FM radiogevoel zullen ze een portal openen om de zwarte gaten die ons naderen op afstand te houden.

Deel dit op: