25aug

Dagelijkse Kost: Onkruid Vergaat Niet

Het is weer een tijdje geleden dat de feestmachine “Dagelijkse Kost” iets van zich heeft laten horen. Maar jullie kennen het spreekwoord: ‘Onkruid Vergaat Niet’. Zoals velen van jullie weten is wegens tijdsgebrek (studio sessies en boekingen) het organiseren van feestjes op een laag pitje komen te staan, Maar dat betekend niet dat we stil zitten, en helemaal niet dat we jullie vergeten zijn ! Daarom gaan we speciaal voor onze al het rave volk met een nieuwe editie weer helemaal los voordat de vakantie is afgelopen.

Wat is precies de bedoeling ? Heel simpel gewoon los gaan op zaterdag 25 Augustus! Niet helemaal, want voor onze vroege vogels hebben we gratis entree en een drankje waar je normaal gesproken je onkruid mee weg haalt. Reden genoeg om op tijd te komen dus ! Laat je brandnetels en kattenkruid maar thuis want wij gaan de bloemetjes buiten zetten !!!! binnen is er toch geen plek voor… of toch wel ?

De volgende onkruidverdelgers zullen ons van beats voorzien:

21:00 / 22:30 LANO
We beginnen de avond met wel degelijk een echte verdelger….een rot in het vak ! Niet rustig de avond intreden maar meteen vollop er tegenaan !

22:30 / 23:30 MR.GARGOYLE
Geen tijd om bij te komen, we gaan meteen door ! Uren brengt hij door in de studio om vervolgens zijn unieke sounds te presenteren.

23:30 / 00:30 MR.JOHNSON
We voeren het tempo nog even op ! staat al langer achter de tafels… hij weet dus precies waar hij zijn onkruid moet zaaien

00:30 / 01:30 VICTOR VALUCCI
De nacht is jong ! maar wij gaan nog wel even door. funky beats en groovende ritmes zullen je trommelvlies verwennen !

01:30 / 02:30 RICARDOS RAPHIE
Handjes van vloer… Voetjes in de lucht ! Deze grijsdraaier zal de avond afsluiten met zijn rijkelijk gevulde beats (huisgemaakt recept)

Het beloofd dus en goeie avond te worden ! en dit voor het eenmalige bedrag van slecht 2 ekkies !

Vroege vogels: 22:00 / 23:00

www.facebook.com/DagelijkseKost ‘Lekker ‘vind ik leuk’ Doen’

https://www.facebook.com/events/214184285377869/

Deel dit op: