07apr

ZeZ: Neil Young coverband

Zomaar een Zondagmiddag presenteert: De Neil Young Coverband.

Als je je ogen dicht doet, denk je echt Neil Young te horen. Maar het is de Neil Young Coverband die op zondag 7 april het programma van Zomaar een Zondagmiddag in De Bakkerij verzorgt. Alle bekende nummers komen in hun originele uitvoering voorbij. Klassiekers Old man, Heart of gold en Like a hurricane, maar ook recenter werk als After the Garden en Boxcar.

De vijf leden van de Neil Young Coverband kennen elkaar van andere bands uit Marken, Volendam en Castricum. Vanwege de gedeelde liefde voor Neil Young besloten ze zich in 2005 gezamenlijk toe te leggen op de muziek die ze het liefste horen en spelen…die van mr. Young! Inmiddels spelen zij door heel Nederland en België in muziekcafé’s en op festivals. Voor wat voorpret kun je terecht op www.neilyoungcoverband.nl

Zomaar een Zondagmiddag wordt wekelijks georganiseerd door vrijwilligers van de Bakkerij van het eerste uur uit de jaren 70. Deze culturele middag biedt lokale bands en artiesten gelegenheid op te treden voor een enthousiast thuispubliek. Mooie muziek in een gemoedelijke sfeer; de ideale afsluiting van het weekend!

Zondag 7 april in De Bakkerij; 14.00 uur open en 15.00 uur aanvang programma

Deel dit op: