21apr

ZeZ met Onstuimig Schuim

Onstuimig Schuim op Zomaar een Zondagmiddag in De Bakkerij
10 mannen, 10 vrouwen en zelfgeschreven Nederlandstalige liederen over de zee en alles wat daarmee verweven is. Dat vormt het programma van Zomaar een Zondagmiddag op zondag 21 april.

Alle emoties die de zee oproept, verwerkt Onstuimig Schuim in hun meeslepende muziek. De liederen gaan over weemoed, liefde, avontuur, ontberingen, angsten, dromen en verlangens. Er valt voor het publiek veel mee te zingen, mee te lachen, maar ook ontroerd te raken. Het repertoire is niet tijdgebonden, het strekt zich uit van voor de Gouden Eeuw tot nu en wordt af en toe met veel spektakel neergezet. Hun muziekstijl is niet onder één noemer te vangen. Het laat zich het beste omschrijven als een vleugje folk met traditionele en buitenlandse invloeden, werkliederen, ballades en meeslepende verhaalliederen. De groep begeleidt zichzelf op saxofoon, fluit, accordeon, cello, banjolele, gitaar en ritmes.

Zomaar een Zondagmiddag wordt wekelijks georganiseerd door vrijwilligers van de Bakkerij van het eerste uur uit de jaren 70. Deze culturele middag biedt lokale bands en artiesten gelegenheid op te treden voor een enthousiast thuispubliek. Zondag 21 april in De Bakkerij. De zaal is open om 14.00 uur open en om 15.00 uur begint Onstuimig Schuim.

Deel dit op: