03jan

Tweemansleger & Cherisha Etnel

Tweemansleger bestaat uit de rappers Brickman en Acright. Deze groep heeft hun krachten samengesmolten tot een goed afgesteld wapen. Vlijmscherpe teksten, beats die inslaan als een bom en de act staat stevig als een tank. Met dit als uitrusting stapt Tweemansleger met een missie op het podium.

3 jan tweemansDe missie?
Vechtend voor hun mening, hun gevoel en kritisch zijn op de maatschappij. Dit leger van twee man houdt van een feestje en weten het publiek vast te houden door een mix van verschillende stijlen: emotioneel, stoer, pompend en rustig. Ze kiezen de aanval, maar ook de verdediging. Met dit als munitie, de mond als wapen en de beats als de trekker raakt Tweemansleger je in je hart, in je ziel en in je bloed.

Cherisha Etnel
De van oorsprong Rotterdamse Cherisa Etnel begon al met zingen en dansen toen ze 13 was en geïnspireerd werd door een concert van Destiny’s Child. In 2009 verhuisde zij naar New York om haar droom te verwezenlijken. Inmiddels is haar debuut EP In God We Trust uit. Haar ambities en drijfveren zijn duidelijk. Daarnaast is ze geïnteresseerd in fashion en het ontwerpen van haar eigen podiumkleding! Laat je verrassen dus!

Luister hieronder naar de volledige EP van Cherisa

Cherisa op SoundCloud!

De zaal is om 21:00 uur open en de entree is 4 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden.

Deel dit op: