11jan

Wolfhunters & Post

11 jan wolfhunters postWolfhunters is een progressieve hardrock band van Nederlandse bodem. De muziek van de band is het best te beschrijven als een fijne mix van stonerrock en progressieve rock. Live komt dit alles samen in een energieke show met passie en de overtuiging om van elke show een feest te maken waarvan de gehele zaal gaat dansen en springen, iets wat altijd lukt.

Post is beïnvloed door de jaren ’70 rockbands zoals Black Sabbath, Deep Purple en ook het nieuwe werk van bijvoorbeeld Triggerfinger en Atomic Bitchwax. Post creëert krachtige riffs met maar 1 regel: Headbangen verplicht! Op het podium is elk optreden weer anders, geïmproviseerde jams brengen de liedjes naar nieuwe hoogtes en ze maken elke keer weer een dynamische achtbaan van luide gitaarsolo’s, pompende basgitaar en dreunende drums die ervoor zorgen dat de liedjes in je hoofd blijven zweven.
Kijk op de Facebook voor meer info!

De zaal is om 21:00 uur open en de entree is gratis! Wel kun je een vrijwillige bijdrage kwijt, die volledig naar de bands gaat.

Deel dit op: