17jan

Mark McCabe (UK) + Ellen Cox (UK) + D.R.I.E

De Bakkerij en North Empire presenteren!

Live akoestische muziek met:
Mark McCabe (UK)
Ellen Cox (UK)
D.R.I.E (NL)

DJ’s: Sweet Empire DJ Team Drive In Show!

Op vrijdag 17 januari is het weer tijd voor wat (inter)nationale akoestische muziek van topniveau in de Bakkerij. Op deze avond zal DeRuimInterpretabeleEenheid: D.R.I.E. het spits afbijten. D.R.I.E., met z’n tweeën, één. In 2008 is dit duo begonnen en productief sindsdien.

Dhr. Poez speelt de gitaar en maakt de beats en De Geest deelt zijn gedachten in af en toe grappige maar vaak onverklaarbare teksten. Ze nemen de luisteraar mee op reis. De reis kent geen begin of einde, enkel een stap en de interpretatie daarvan!

Na D.R.I.E. is het tijd voor wat internationaal talent. Als eerste zal Ellen Cox laten horen wat ze in huis heeft. Deze vrouw uit Wales speelt akoestische folk-punk met duidelijke swing en blues invloeden.

Daarna zal de Schot Mark McCabe het podium bestijgen en met zijn fluwelen stem de harten van het publiek doen smelten. Prachtige nummers die door merg en been gaan dat is het devies bij Mark.

Al met al een avond om niet te missen. Kom gezellig langs om te genieten van de muziek en een drankje, en daarna een dansje bij het Sweet Empire DJ Team Drive In Show.

De deur is om 21:00 uur open en de entree is 3 euro.

Deel dit op: