18jan

Martial Mouse & STEENkoud

Onvervalste rap, rock, funk en rapcore in De Bakkerij met STEENkoud en Martial Mouse!

STEENkoud
STEENkoud maakt Nederlandstalige pop/rock met een rauw randje. Het repertoire van STEENkoud bestaat uit eigen werk met hier en daar een cover overgoten met een STEENkoud sausje.

In januari 2010 is STEENkoud live gegaan, en sindsdien hebben zij al menig zaal los laten gaan. Zo hebben ze in de finale van de Rob Acda Award 2011-2012 gestaan, hebben ze meegedaan aan de emergenza-finale 2011-2012 in de Melkweg en de publieksprijs gewonnen. Daarnaast stonden ze in de halve finale van het geheim van Starsound 2012 Utrecht en stonden ze in de finale van Sound Vision Live Music Award in Duiven. Daarnaast heeft STEENkoud de slag om Hoogwoud en het daarbij behorende optreden op Zomerpop 2012 en de finale van de Popprijs van ’t Zand en het daarbij behorende optreden op Zandstock 2013 gewonnen.

In juni 2013 heeft STEENkoud bovendien een EP-presentatie gehouden waarbij hun inmiddels tweede EP gereleased werd, in JC Kompleks Heerhugowaard. STEENkoud met strakke rockriffs, dampende funkrock, pakkende gitaarsolos, een flinke dosis energie, stevige rockzang en een dope rapflow, is eigenlijk met geen andere band te vergelijken maar mocht daar toch behoefte aan zijn kom de SK squad dan eens bekijken tijdens 1 van hun gigs, waar ze je hartslag en bloedsomloop omhoog zullen brengen.

Martial Mouse
Moke – “De nieuwe Nederlandse trots na Urban Dance Squad”

Martial Mouse is een rapcore band uit Hoorn en Amsterdam. Deze vijf gasten hebben ruime podiumervaring (o.a. Patronaat Haarlem en Melkweg Amsterdam) en staan garant voor een strakke, energieke live show. Hun stijl is een combinatie van urban/rap en alternatieve/rock. Frontman Ifar heeft een serieuze boodschap, maar is ook een echte entertainer. Met veel energie en plezier weet hij het publiek bij hun show te betrekken. Dit wordt omlijst door gitaren en bombastische drums. Menig toeschouwer is het er over eens dat Martial Mouse klaar is voor het grote publiek. Rob Klerkx (drummer van Moke) noemt ze niet voor niets “de nieuwe Nederlandse trots na Urban Dance Squad”.

LET OP! De deur is om 22:30 uur open en er is geen entree!

Deel dit op: