21jan

Regionaal talent centraal bij De Bakkerij

Aankomend weekend spelen er in De Bakkerij bandjes met hun oorsprong in Noord-Holland! Galloway Hill, The Crying Whales, Hyperblaster Surfcowboys en het Open Podium zorgen voor een gezellig weekend.

VRIJDAG 24 JANUARI
_Galloway Hill is gevormd in Haarlem en Amsterdam, en op dit moment actief in het grootste deel van Noord Holland, met als hoogtepunten het spelen in P60, het bemachtigen van de tweede plaats in de IJmond Popprijs, en het live spelen bij 3FM. De band brengt hierin de bekende vuige rock ’n roll ten gehore, maar toch erg toegankelijke sound. Zoals 3FM-DJ Jim Vorwald al zei: “Dit moet Nederland horen!”

The Crying Whales is een powertrio die een sterke en pakkende soort alternatieve rock met ingenieuze riffs, pakkende ritmes en psychedelische effecten maken. Inmiddels hebben ze afgelopen week The Battle Of The Bands in Almere gewonnen en afgelopen jaar stonden ze ook al in Patronaat in Haarlem. De zaal is vrijdag 24 januari om 21:00 uur open en de entree is 4 euro! JA! Ik wil meer weten, zien en horen!

ZATERDAG 25 JANUARI
25 jan HBSCposterOp zaterdag 25 januari is Surf terug in De Bakkerij met Hyperblaster Surfcowboys. Dit trio speelt instrumentale surfrock die bekend is van groepen als Dick Dale & the Deltones en The Ventures. Hyperblaster Surfcowboys was de openingsact op het North Sea Surf festival 2013 in de Melkweg Amsterdam, het grootste internationale surf festival van Europa op dit moment. De zaal is zaterdag 25 januari om 21:00 uur open en de entree is 4 euro. JA! Ik wil meer weten, zien en horen!

ZONDAG 26 JANUARI
OpenpodiumDaarnaast is er zondagmiddag 26 januari het Open Podium. Vanaf januari is er elke 2de en 4de zondagmiddag van 14:00 uur tot 18:00 uur een Open Podium in De Bakkerij. Alleen of met een hele band. Pas begonnen of doorgewinterde muzikant. Iedereen is welkom en alles kan en alles mag. Deelname is gratis en aanmelding vooraf niet nodig. Gewoon even binnen komen lopen en genieten van de muziek kan ook. De bar is de hele middag geopend. JA! Ik wil meer weten, zien en horen!

Deel dit op: