24jan

Galloway Hill + The Crying Whales

Zoals 3FM-DJ Jim Vorwald al zei: “Dit moet Nederland horen!”
Galloway Hill is gevormd in Haarlem en Amsterdam, en op dit moment actief in het grootste deel van Noord Holland, met als hoogtepunten het spelen in P60, het bemachtigen van de tweede plaats in de IJmond Popprijs, en het live spelen in de 3FM studio.

Het trio bestaat uit drummer Jørdy Anninga, bassist/vocalist Victor van der Veldt, en gitarist/lead-vocalist Dennis van der Voorn, en komt voort uit voormalige band “Jørdy en de Snelle Mannen”. De naam “Galloway Hill” staat voor een nieuw hoofdstuk op het gebied van muziek, uitstraling en presentatie, waar de nieuwe EP, uitgebracht in maart 2013, een goed voorbeeld van is. De band brengt hierin de bekende “Vuige Rock ‘N Roll” ten gehore aan het publiek, ter aantoning van een eigen, maar toch erg toegankelijke sound.

The Crying Whales
The Crying Whales zijn na bijna 3 jaar uit de oefenruimte gekomen om hun moderne rocksound aan het grote publiek kenbaar te maken. Dit powertrio bestaande uit Rory, Kiril en David maakt een sterke en pakkende soort van alternatieve rock met ingenieuze riffs, pakkende ritmes en psychedelische effecten. Inmiddels hebben ze deze week The Battle Of The Bands in Almere gewonnen en afgelopen jaar stonden ze ook al in Patronaat in Haarlem. The Crying Whales staan garant voor een heftige en energieke liveshow!

Zaal open 21:00 uur entree is 4 euro!

Deel dit op: