28jan

Bestel De Bakkerij pin-up kalender!

pinupDe Bakkerij is al sinds 1971 actief op creatief vlak en we hebben al heel wat muzikaal talent ontdekt zoals: Doe Maar, Moss, Go Back To The Zoo, Lucky Fonz III en nog vele anderen! Helaas hebben we de laatste tijd wat tegenslagen gehad, maar we zetten alles op alles op het gezelligste, oudste en leukste podium van Nederland levend te houden!

De Bakkerij draait volledig op vrijwilligers, van bestuur tot de mensen die achter de bar staan. Een aantal van onze vrijwilligers (vrouw én man!) heeft zich opgeofferd om te poseren voor een PIN-UP KALENDER! De foto’s voor deze kalender zijn gemaakt door Aviva Bing en het is een verjaardagskalender. Je kunt hem dus elk jaar gebruiken! De echte foto’s houden we nog even geheim totdat we de kalender gaan presenteren eind februari!

Wil je nú al verzekerd zijn van zo’n kalender, reserveer dan via bakkerijkalender@hotmail.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en het aantal kalenders dat je wilt. Een kalender kost 15 euro en de opbrengst wordt gebruikt om door te knallen dit jaar! Delen van dit bericht met al je vriendjes en vriendinnetjes mag natuurlijk ook!

Deel dit op: