31jan

Cherry Camino + De Twijfelbrigade

31 jan twijfelDe naam zegt het een klein beetje, Cherry Camino, zoet en hard. Poppie melodietjes met een vleugje vuig. De band bestaat uit vier boys uit verschillende gevestigde coverbands en originele bandjes die samen komen om lekker te rocken.

Iedereen in Cherry Camino heeft de ambitie om ons prachtige koude kikkerlandje te doorkruisen met een busje en vooral veel lol te hebben. Met een mix van groovy pop, bluesy rock en een vleugje nineties hopen ze hier en daar nog wat voetjes van de vloer te krijgen! Daarnaast stonden ze afgelopen jaar ook op Uit Je Bak! Feest gegarandeerd dus!

En hier kun je het optreden van Cherry Camino zien bij Café Acoustique in Café Lokaal!

Ze komen met zijn drieën, met zijn vieren of als je geluk hebt met zijn zessen. Ze maken muziek die de meeste mensen waarschijnlijk als popmuziek zouden beschrijven. Een beetje singer-songwriter maar dan met meer instrumenten. Nederlandstalig ook. Sommige liedjes zijn wat droevig maar het kan zomaar zijn dat ze vrolijk gespeeld worden. Of andersom. Dat is dan geen opzet, dat gebeurt gewoon en dat is dan precies de bedoeling; kortom de Twijfelbrigade!

De zaal is om 21:00 uur open en de entree is een vrijwillige bijdrage die volledig naar de bands gaat!

Deel dit op: