07feb

Open podium, jazzrock, rap en kosmische trippers!

Komend weekend en komende week is er weer van alles toe doen bij De Bakkerij. Hier een overzicht!

VRIJDAG 7 FEBRUARI
7 feb D.R.I.E.DeRuimInterpretabeleEenheid, D.R.I.E., met z’n tweeën. In 2008 is dit duo begonnen en productief sindsdien. Dhr. Poez speelt de gitaar en maakt de beats en De Geest deelt zijn gedachten in af en toe grappige maar vaak onverklaarbare teksten. Daarna gaan we verder met Borrie & 13. Van tweestemmige refreintjes tot een keiharde oldskool feel. Borrie & B maken muziek vanuit het hart en doen wat ze leuk vinden! Daarna volgt het Beverwijkse D.V.O.D.V. (Deze Vuist Op Deze Vuist) op. D.V.O.D.V. is een platform gevormd door drie jonge creatievelingen. Een MC, een producer en een grafisch vormgever. Na deze drie acts kun je zelf op het podium klimmen om je te laten horen. Deze avond en de open mic worden gepresenteerd door Sam & Falko. Zaal open: 21.00 uur entree: 3 euro! Alvast zien & horen!

ZATERDAG 8 FEBRUARI
Op zaterdag zwemt De Bakkerij in een ander muzikaal water. Minomatic is constant groeiend op en zoek naar een eigen geluid, dus elk optreden is weer anders. Wat echter blijft, is het instrumentale, de jazz en de rock! Kom het ontdekken. Daarna volgt de Amsterdamse groep Labasheeda.De band brengt een mix van art-punk, noise, postrock en indiepop. Ze komen met hun krachtige, pakkende en emotioneel geladen sound ergens tussen Sonic Youth, Babes In Toyland en AC Berkheimer uit, zij het dat ze onder meer door de viool wel echt een eigen smoel hebben.Alvast zien & horen!

ZONDAG 9 FEBRUARI
Op zondag is er ’s middags van 14:00 uur tot 18:00 uur het Open Podium. Hierbij kan lokaal talent zijn kunsten vrijblijvend tonen aan een tevens muzikaal publiek. Covers, spoken word of het voorlezen van poëzie. Alles kan en alles is mogelijk. Toegang is gratis!

cosmic-trip-machine-golden-horus-nameIn de avond gaat De Bakkerij verder met de Belgische band Cosmic Trip Machine. Deze band begon in 2008 met het opnemen van nummers voor hun eerste album Lord Space Devil, een psychedelisch concept album, waarbij gebruik werd gemaakt van allerlei technieken zoals studio effecten, vreemde instrumenten en fantasierijke rock, geïnspireerd door B-films, Indiase muziek en in de studio ontdekten ze hun muzikale vrijheden. Na een aantal soloprojecten kwam de band in 2012 weer bij elkaar om het album Golden Horus Name te maken. De zaal is om 20:00 uur open en de entree is 4 euro.Alvast zien & horen!

MAANDAG 10 FEBRUARI
De weerwolven zijn teruggekeerd naar De Bakkerij. Zullen wij het voor elkaar krijgen ze ook deze keer weg te jagen? Kom een beetje vroeg, dan kunnen er meerdere rondes gespeeld worden. De zaal is om 20:00 open en de entree is gratis! Meer info over weerwolven

Deel dit op: