09feb

Open Podium & Cosmic Trip Machine (BE)

OVERDAG:
Improvisatie of covers. Pop, rock of blues. Zang, rap of spoken word. Alleen of met een hele band. Pas begonnen of doorgewinterde muzikant. Iedereen is welkom en alles kan en alles mag. Gewoon lekker jammen zonder voorbereiding of afspraken. Deelname is gratis en aanmelding vooraf niet nodig. Gewoon even binnen komen lopen en genieten van de muziek kan ook. De bar is de hele middag geopend.
Dit programma biedt regionale en lokale bands en artiesten gelegenheid op te treden voor een enthousiast thuispubliek.

Zondag 12 januari vanaf 14.00 uur!

AVOND
cosmic-trip-machine-golden-horus-nameDe Belgische band Cosmic Trip Machine, waarvan Will Z. en Majnun de drijvende krachten zijn, begon in 2008 met het opnemen van nummers voor hun eerste album “Lord Space Devil”, een psychedelisch concept album, waarbij gebruik werd gemaakt van allerlei technieken, die voorhanden waren, zoals studio effecten, vreemde instrumenten en fantasierijke rock, geïnspireerd door B-films en Indiase muziek en in de studio ontdekten ze hun muzikale vrijheden daarvoor. Enkele maanden later werd “Lord Space Devil” meer dan 3500 keer gedownload van hun officiële website: www.cosmictripmachine.be en de band begon aan een repertoire voor live optredens te werken en kwam T-Bone bij het duo.

Tijdens het maken van een aantal andere albums om de trilogie van Lord Space Devil te voltooien (respectievelijk Vampyros Roussos & Son Of Lord Space Devil) trad de band in 2010 op tijdens het Sloowjob Festival (met Embryo en Peter Walker), Summer Solstice 2009 (met Engelse, Amerikaanse en Zweedse psychedelische bands) en op het Yellowstock Festival (met Vibravoid en Siena Root).

Na een aantal soloprojecten kwam de band in 2012 weer bij elkaar om het album Golden Horus Name te maken, waarvan je hieronder een track kunt horen!

De zaal is om 21:00 uur open en de entree is 4 euro!

Deel dit op: