13feb

Van alles en nog wat in De Bakkerij!

Beste abonnees!

Bij deze weer de mail met het programma van het aankomend weekend! Hij staat weer rambammetjevol met allerlei leuke en interessante dingen die te doen zijn in De Bakkerij.

DONDERDAG 13 FEBRUARI
Healthy Junkies (UK) & Divine Rebellion
13 feb Healthy JunkiesDivine Rebellion is een power trio dat klinkt als een Boeing 747 die net opstijgt. De band dankt zijn sound aan de werkende combinatie tussen de explosieve gitaar riffs, de snoeiharde baslijnen, groovende drums en meeslepende vocalen. De rock van Divine Rebellion is een compromis met stijlen als Grunge, Stoner en zelfs Nu-metal. Daarna volgt het Britse Healthy Junkies zij vinden inspiratie in artiesten als Iggy Pop, Nirvana, Blondie, Killing Joke en Sonic Youth een belangrijke rol speelden. Ja ik wil meer weten!
Zaal open: 20:00 uur. Entree: 4 euro.

VRIJDAG 14 FEBRUARI
Liefde in De Bakkerij
Een avondje liefdevolle punk met Starfish uit Heemskerk, daarna het Oostenrijkse The Liberation Service. En dan zijn we alweer bij de derde en middelste band van de avond aangekomen: WOAHNOWS uit Groot Brittanië waarna ook nog hun andere Britse vriendjes Bangers & Crazy Arm optreden! Ja ik wil meer weten!
Zaal open: 20:00 uur. Entree 6 euro.

ZATERDAG 15 FEBRUARI
Repair Café
23nov-RepairCafe_door_Jorinde_ReijnierseIs er iets stuk? Fiets? Textiel? Of iets aan je kleine elektronica? Ook voor uitleg over apparaten kun je langskomen. Van 14:00 uur tot 17:00 uur zijn we geopend! Entree is gratis!
Ja ik wil meer weten!

Unseen Perception + Speedchaser & Harry Loisios
Duistere en snelle riffs, intense grooves en brute breakdowns, met harde en intense live shows. Zo omschreef menig fan de sound en voorkomen van UnseeN PerceptioN. Vintage hardrock/metal band Speedchaser begon ooit als Quest in de jaren ’80,inmiddels samen met solo gitarist Harry Loisios en nieuwe drummer Jeroen Warmerdam zijn ze getransformeerd tot een behoorlijk sterk hardrock-trio! Speedchaser staat voor hardrock met op de achtergrond symphony,en een vleugje metal zij spelen vooral eigen werk en een aantal covers uit vroegere tijden.
Ja ik wil meer weten!
Zaal open: 20:00 uur. Entree 4 euro.

Deel dit op: