28mrt

Theatraal weekend & geweldige veiling!

23mrt pinup dames en herenNa het succes van de Bakkerij veiling van afgelopen zondag biedt de Bakkerij aankomend weekend de allerlaatste pin-up kalenders aan. Tijdens de veiling bracht de kalender alleen al ruim 200 euro op. De overgebleven kalenders zijn op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 maart op te halen in de Bakkerij voor slechts 15 euro. Ook voor de mensen die gereserveerd hebben is dit het moment om de bestelling te verzilveren. De rest van de veiling was ook een succes en bracht ruim 4000 euro op voor de Bakkerij en voor het Uit Je Bak festival dat eind juli wordt gehouden. Op veiling waren onder andere twee rondvluchten boven Castricum, een ijscokar van Marx O’Larry’s en een rondleiding in de Tweede Kamer en het Binnenhof beschikbaar gesteld door ‘gewone’ mensen en Castricumse ondernemers! De Bakkerij wil daarvoor ook iedereen bedanken!

Veilingobject zoekt deelnemers!
Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar de mensen die de rondleiding op het Binnenhof hebben gekocht. We zijn de Vrije Lijst erg dankbaar met het kopen van dit kavel, maar er zijn ook een aantal mensen die los een kaartje hebben gekocht voor deze rondleiding. Iedereen die een losse plaats heeft gekocht, kan contact opnemen met de Vrije Lijst via www.devrijelijst.nl en klik op “Heeft u een vraag?” in de rechterkolom. Hierin kunt u zichzelf bekendmaken. De contactpersoon voor de Vrije Lijst is Ron de Haan. Die kunt u ook bereiken via Twitter! )@RondeHaan) Het betalingsbewijs van de kavel dient overhandigd te worden aan de Vrije Lijst!

VRIJDAG 28 MAART 21:00 UUR
28 mrt WolkenshowDan verder over aankomend weekend! Op vrijdag 28 maart is er een theatrale avond in De Bakkerij met maar liefst twee acts. Het Rotterdamse Moscow Express die als invloeden Tom Waits, Johnny Cash, Primus en The Beatles hebben. En verder is er het Heemskerkse De Wolkenshow die bruisende funkrock met gevatte Nederlandse teksten en een show voorzien van kostuums, een danser en een boel gekkigheid brengen. Een kruising tussen Herman van Veen en de Red Hot Chili Peppers, Funkadelic voorzien van cabareteske teksten, hoe je het ook noemen wilt, dit is een spannende combinatie die je niet snel nog eens tegen zult komen! De zaal is om 21:00 uur open en de entree is 4 euro! Geef mij meeeer!

ZATERDAG 29 MAART 21:00 UUR
29mrt Apres skiOp zaterdag 29 maart is er, om te seizoen af te sluiten, een Apres Ski Party! De zaal is om 21:00 uur open en de entree is gratis! Bier, Flügel en een Apres Ski Feest DJ! Komen in je meest mooie ski-kleding mag, maar het hoeft niet! Jawohl! JODELAHIETIEEEE! GEEF MIJ MEEEEEER!!!

Deel dit op: