07apr

Twee unieke avonden en weerwolven!

Aankomend weekend staat De Bakkerij bol van twee avonden die bol staan met unieke artiesten die je niet zo snel ergens anders zal zien. Op vrijdag 11 april Sugar Coated Mind Bombs & one-man punkband Pedro De La Hoya en op zaterdag Circus Mayhem & Six Silent Sins.

De Sugar Coated Mind Bombs dragen de vreugde van het roekeloze leven uit in hun muziek. Van eufemismen hebben ze geen weet. Het gaspedaal wordt ingetrapt en er wordt niet meer omgekeken. De Sugar Coated Mind Bombs spelen gitaarnoise, hc, rock, improv en zijn te vergelijken met Killdozer, Jesus Lizard, Oblivians, Julie Mittens en denk aan bekende punkbands zoals MC5, The Ex, Shellac en Black Flag.

11 apr pedroPedro De La Hoya is een one-man punkband! Een voetdrum, gitaar, trombone en zingen. Pedro doet het allemaal tegelijk. Hij zingt in het Spaans en doet in z’n uppie een aantal lekkere rock en punk covers! Hij toert als sinds een jaar of vijf door Spanje en Frankrijk en nu is het tijd om uit te breiden naar het ‘hoge’ noorden! De Bakkerij is er in elk geval klaar voor! De zaal is vrijdag om 21 uur open en de entree is 4 euro.

12apr circus mayhemOp zaterdag 12 april speelt Circus Mayhem. Deze band is nieuw project dat is begonnen door ervaren artiesten. De leden van de band hebben ruim 15 jaar ervaring opgedaan in bekende Nederlandse metalbands zoals Dreadlock Pussy, Exit 31 en Viberider. Circus Mayhem heeft een breed geluid van volle rock tot de moeder van klassieke rock, de rockballade. Daarnaast zijn er oorstrelende vocals en refreinen waarmee je makkelijk mee kunt zingen. Met alle bandleden en met 15 jaar ervaring kun je met Circus Mayhem een unieke stijl en invloed verwachten van elk bandlid en elk nummer.

De metalsound die Six Silent Sins sinds begin 2010 neerzet is een gebalanceerde mix tussen power metal, death metal en klassieke muziek. Met 4 muzikanten die van jongs af aan al muziek maken met invloeden zoals: Mozart, Vivaldi, Matteo Carcassi en Bach maar ook Lamb Of God, Arch Enemy, Muse, Disturbed en Kamelot zul je zeker niet aan de muziek vervelen. En met hun beukende podium verschijning komt dit alles nog beter tot hun recht. En met songs die voort komen uit pure manifestaties van gevoel, zoals: No Remorse en Ruins raken ze ook misschien wel heel even die ene gevoelige snaar. De zaal is op zaterdag om 12 april 21:00 uur open en de entree is 4 euro!

weerwolvenOp maandag 14 april gaan we in De Bakkerij weer Weerwolven zoals elke tweede maandag van de maand! Deze avond wordt steeds succesvoller en de strijd tussen de spelers dus ook steeds heviger. ;) Wil je dit niet missen? Kom dan maandag 14 april vanaf 20:00 uur in De Bakkerij. Kom op tijd, want dan kunnen er veel rondes gespeeld worden! Er is natuurlijk geen entree op deze avond.

Deel dit op: