11aug

Zomaar een Zondagmiddag weer van start!

10353516_262694770605003_603932495290079418_oHet gonst al even van de geruchten, maar de Zomaar een Zondagmiddag activiteiten van De Bakkerij zijn terug! Een speciaal team van de vrijwilligers van De Bakkerij is ermee aan de slag gegaan en op zondag 7 september is vanaf 14:00 uur de kick-off van het nieuwe seizoen. Tijdens de middag kunt u een impressie krijgen van wat er de komende maanden te doen is tijdens de zondagmiddagen in De Bakkerij.

Op zondag 7 september treedt De Zwikband op, worden er gedichten voorgedragen door het Wijkse Dichtersgilde en doen we tussendoor nog wat leuke dingen zoals een popquiz. De entree is natuurlijk gratis en dat blijft het ook voor de Zomaar een Zondagmiddag!

Wat kunt u verder verwachten?
Zomaar een Zondagmiddag organiseert vanaf 7 september 2014 weer elke zondagmiddag iets leuks, inspirerend of grappigs in De Bakkerij. Variatie staat hierbij centraal en ook spreken we jong & oud aan met het programma!

Denk aan middagen met dichters, bands, kunst, theater, cabaret, open podium, een voorleesmiddag, een politiek debat, een inspirerende lezing, knutselmiddag en nog veel meer. De Bakkerij is de hele middag open dus kom gerust een keer kijken tussen 14:00 uur en 18:00 uur op Zomaar een Zondagmiddag.

Kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/ZomaareenZondagmiddag of www.facebook.com/debakkerij. De Bakkerij is te vinden in het centrum van Castricum aan de Dorpsstraat 30. Het ligt op twee minuten lopen vanaf het station in Castricum. Daarnaast is De Bakkerij goed te bereiken op de fiets en met de auto.

Deel dit op: