08sep

Bakkerij 40 jaar!

fb achtergrond_siteOp 4 oktober 1974 ooit begonnen als jongerencentrum en nu nog steeds bezig als als cultureel podium. De Bakkerij draait al 40 jaar op vrijwilligers en daarnaast mogen we binnenkort de nieuwe zaal gaan bouwen! Dus tijd voor een feestje! In het weekend van 3 t/m 5 oktober 2014 gaan we dat feestje vieren met een heel weekend vol met bands, dj’s, reünie en nog meer.

Inmiddels is er al een Facebookpagina, maar natuurlijk kun je ook op onze site terecht voor meer informatie. Wat we precies, wanneer gaan doen wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Het programma ziet er tot nu toe zo uit (onder voorbehoud van wijzigingen):

Vrijdag 3 oktober 2014: The Final Countdown
Aftellen naar de officiële jubileumdatum van 4 oktober om 0:00 uur met de Delftse Nederlandstalige skaband Andere Koek + The Soundabout. Zaal open 21:00 uur. Entree 4 euro.

Zaterdag 4 oktober 2014: Bakkerspleintje, ‘schop in de grond’ & Decennia DJ’s
’s Middags rond 14:00 uur verzamelen op het Bakkerspleintje, daar waar alles begon! Daarna gezellig naar De Bakkerij om de eerste paal te planten van de nieuwe zaal. Borrelen en hapjes achteraf in De Bakkerij. Programma rondom de eerste paalslag wordt nog verder bekend gemaakt!

Op zaterdagavond gaan we vanaf 21:00 uur knallen met de Decennia DJ’s. Dansen op alleen de beste hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 en ’00 met oude Bakkerij DJ’s en nieuwere Bakkerij DJ’s!

Zondag 5 okober 2014: Trip down Memory Lane
Reünie van Bakkerijers, oud-Bakkerijers en andere mensen die de Bak een warm hart toe hebben gedragen en dat nog steeds doen! Hapje, drankje, muziekje, dansje. We beginnen om 14:00 uur en waar we eindigen? Tsja…. ;)

Alleen op vrijdag is er sprake van entree á 4 euro. De rest van het weekend is gratis te bezoeken.

Sterke verhalen!
Naast het feestweekend zijn we ook op zoek naar leuke verhalen en anekdotes over 40 jaar De Bakkerij in Castricum. Dus ben jij of ken jij iemand met een leuk, spannend, interessant of grappig verhaal over De Bakkerij? Mail dan naar bakkerij40jaar@gmail.com en we zetten het op de speciale jubileumsite of plaats zelf een berichtje op de jubileumpagina www.facebook.com/bakkerij40.

Deel dit op: