20mrt

Jake In The Swamp + Josien

Jake In The Swamp treedt op in de Bakkerij op vrijdag 20 maart. Dit ter vervanging van Marten Fisher die bij het klussen een stukje van zijn vinger afsneed en daarom helaas niet op tijd hersteld is voor het optreden in de Bakkerij.

Nog steeds met Josien Jelsma in het voorprogramma!

Jake In The Swamp
Meeslepende kamperblues, soulvolle folk met wortels in het moeras of voodoo housy zoals ze het zelf noemen; Jake In The Swamp is niet voor één genre te vangen. Met optredens in o.a. Paradiso, het Concertgebouw, maar ook in bunkers en caravans hebben ze vele soorten publiek meegenomen in een wereld van melancholie, duisternis, verwarring en soul.

Jake In The Swamp wordt ondersteund door Josien. Zij is een 20-jarige singer-songwriter. Toen op een zondagmiddag de oude gitaar van haar vader stoffig uit het opberghok kwam leek het haar een goed idee om een poging te wagen gitaar te leren spelen. Met behulp van een akkoordenschema via internet was het simpel gezegd een kwestie van oefenen! Noten lezen en ingewikkelde termen zijn echter nog niet aan haar besteed. Vooral het afgelopen jaar is zij begonnen met het schrijven van muziek en haalt haar inspiratie uit wat ze ziet, voelt en ervaart. Muziek schrijven is voor Josien dan ook een manier om haar gevoelens te uiten. Als verwoed surfer omschrijft zij haar muziek als relaxte strandmuziek. Na een dag surfen op het strand met een biertje en een kampvuurtje en gitaar is zij helemaal in haar element.

Deel dit op: