11apr

Semistereo + The Lost Noise

Niet vies van een vage maatsoort meer of minder? Dan wordt zaterdag 11 april een prachtige avond voor je. Vanavond staat in het teken van prog- en postrock.

Semistereo serveert zijn uitgesponnen alternatieve Rock met de nodige snufjes Postrock en Progrock. Met invloeden die variëren van bands als Oceansize, Tool en A Perfect Circle, maar tel daar ook het grillige en alternatieve karakter van een Mars Volta of Radiohead bij op. De band laveert meer dan voorheen tussen ijzersterke melodieën, sfeer en rauwe uitbarstingen, daarbij vaak de songs laagje voor laagje opbouwend.

Semistereo is klaar voor de toekomst met een vernieuwde bezetting vol ervaring. Paul Glandorf (ex A Day’s Work) is de band komen versterken met zijn ijzersterke vocalen en zijn geweldige energieke podium persoonlijkheid. Bovendien is er met Mickeal Schuurman (Apophys, ex Mondvolland, ex Heidevolk) een technisch zeer begaafde bassist de band binnengestapt die de band net dat extra randje rauwheid meegeeft. Hierdoor komt Semistereo zowel live als op CD nog sterker voor de dag dan ooit.

The Lost Noise is een female fronted rockband die hun nummers schrijven in hun eigen oefenruimte in een donkere oude koelcel. Als het hen te duister begint te worden gooien ze de deur open en genieten ze van het weidse uitzicht over weilanden, bossen en boerderijen. Dit maakt dat de liedjes die ze samen schrijven soms rocken als een malle, en soms tot rustige ballads evolueren. De band bestaat uit zangeres Natascha die ook basgitaar speelt, waarmee zij samen met Jelmer op drums de groovende basis legt en gelijktijdig melodieuze zanglijnen zingt. Gitarist David voorziet de sound van behalve slag gitaar ook van wat tierelantijntjes middels syntheziser, theremin en samples.Michiel is de solo gitarist , de spreekwoordelijke kers op de taart, die de The Lost Noise compleet maakt. Dit kwartet maakt samen The Lost Noise rockend en dynamisch.

Deuren open: 21.00
Aanvang: 22.30 uur
Entree: vrijwillige bijdrage

Deel dit op: