18apr

Metal: Six Silent Sins + Bloid + Seven Steps Of Denial

Six Silent Sins is een Nederlandse metalband die ontstaan is in 2011. De band is vanuit de hard-rock scene uitgegroeid tot een keiharde metalband met een eigen smoelwerk.

Muziek en teksten komen en gaan waar nodig en vormen een mooie balans tussen alle verschillende genres die de bandleden te bieden hebben. De verschillende invloeden die variëren van klassiek tot trash metal, zijn dan ook goed terug te vinden in de nummers. Op het podium zet de inmiddels vijf koppige band een volle performance neer. Hierbij nemen zij je mee op avontuur en brengen je daarbij soms naar de keiharde realiteit van deze aardbol.

Support: Bloid + Seven Steps Of Denial
In 2006 ontstaat de metalformatie Bloid uit de ondergang van 2 regionale metalbands. Een fris, nieuw, enthousiast en vooral hard alternatief biedt welkome variatie in het magere metalen aanbod in Noord-Holland. Al snel verovert Bloid regionaal en ook landelijk waardering voor hun recht-toe-recht-aan beukmetal.

Bloid, Westfries voor blij. Opgewekte naam, zware deunen. Waar andere bands uit het genre er een stoer metal imago op na houden houdt Bloid het allemaal wat luchtiger.Teksten bevatten metalthema’s met een twist; een serialkiller met Alzheimer (F.U.B.A.R.) of plotselinge drang tot…(Sudden Urge). Deze relaxte benadering in combinatie met bloedserieuze muziek heeft zeker het nodige respect opgeleverd.

Zaal open: 21:00 uur. Entree: 5 euro

Deel dit op: