16mei

Stoelendans + 1

“ Stoelendans “, wie is er niet mee opgegroeid?! In wezen een traditioneel Hollandse sport begeleid door de bijhorende Hollandse Stoelendans-klassiekers. Deze mooie volkssport lijkt anno 2015 helaas uitgestorven. Bas Buissink en Vincent Moolenaar besloten de sport nieuw leven in te blazen door Stoelendans begeleiding op te nemen die wel van deze tijd is. In 2011 was de eerste Stoelendans EP een feit. Helaas bleek bij het eerste optreden op Pretstival in 2012 dat de Stoelendans set te zwaar was om op te stoelendansen. Niet alleen voor het publiek, maar met name voor de stoelen. Om deze uit de hand gelopen set veilig met het publiek te kunnen delen, worden Vincent en Bas bijgestaan door Mark Kerstjens en Mitchell Han. Stoelendans helpt het publiek aan de hand door een storm, welke het best te beschrijven is als hard-rock met ongebruikelijke drum/gitaar ritmepatronen afgewisseld met een co(s)mische twist.

Zaal open: 21:00 uur. Entree: vrijwillige bijdrage!

Deel dit op: