09feb

Rock, discussie, lindyhop en old skool jazz!

Vrijdag 10 februari – The Lost Noise & Re-Load
The Lost Noise is een female fronted rockband die hun nummers schrijven in hun eigen oefenruimte in een donkere oude koelcel. Als het hen te duister begint te worden gooien ze de deur open en genieten ze van het weidse uitzicht over weilanden, bossen en boerderijen. Dit maakt dat de liedjes die ze schrijven soms rocken als een malle, en soms tot rustige ballads evolueren.

Re-Load is een uit vijf man bestaande rock coverband uit Heemskerk, in 2011 is de band opgericht in samenwerking met de Muziekschool Heemskerk. Samen hebben de mannen al vele kilometers gemaakt en hebben ze een groot aantal festivals, podia’s en kroegen betreed, om hun muzikaliteit te delen met de rest van Noord-Holland! ‘WE WANT MORE!’
Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro.

Zaterdag 11 februari – FrunsJazzClub
Fruns Dansstudio is al jarenlang een begrip in Castricum! Ook deze maand is De Bakkerij op de Fruns Jazz tour met de FrunsJazzClub. Een fijne avond met vinyl, lindyhop en mooie oude filmbeelden! Iedere 2de zaterdag van de maand!
Zaal open: 21:00 uur. Entree: gratis.

Zondag 12 februari – Zomaar een Zondagmiddag: Face II Face en At The Jazzball Jamsessie
Op zondagmiddag staat De Bakkerij bol van de evenementen! In het café is er ruimte voor het politieke café Face II Face. In de zaal is het weer tijd voor een ouderwets gezellige jazz jamsessie!

Zondag zullen er weer discussies worden gevoerd in het café bij Face II Face. De thema’s worden bij aanvang van deze Face II Face editie met het publiek bepaald. Tijdens eerdere edities kwamen o.a. veiligheid in het Castricumse uitgaansgebied aan bod. Opvallend was de inbreng van de aanwezige jongeren. Op een volwassen wijze werd over met name dit onderwerp gediscussieerd. De organisatie van Face II Face hoopt dan ook van harte dat er wederom een mooie mix tussen jong en oud op de komende editie afkomt.

Verder is er ook de jamsessie oude stijl jazz in De Bakkerij. Onder de titel ‘At The Jazzband Ball’ kunnen muzikanten meedoen aan deze middag. Ook voor het publiek is er genoeg te genieten. Er worden door de muzikanten spontaan bandjes geformeerd en besluiten dan welk nummer ze gaan spelen. Door regelmatig te wisselen komt iedereen aan de beurt. Er is geen bladmuziek aanwezig, het moet komen uit het hart en hoofd. Ook meespelen of komen luisteren naar oude stijl jazz kan!

Beide middagen beginnen om 15:00 uur. Face II Face in het cafe en At The Jazzband Ball in de zaal. Entree is gratis!

Deel dit op: