08mrt

Aan de bak in de Bak!

Ook dit jaar doet De Bakkerij weer mee met NLdoet. Je kunt dus aan de bak in de Bak! Meld je aan voor komend weekend, er is genoeg te doen! Elektra, verven, podiumblokken in orde brengen en nog meer! Voor koffie en een heerlijk broodje wordt gezorgd. :)

LINKS of rechts? Meld je aan bij NL Doet!

Finale Politiek Café Face II Face
Zondag 12 maart om 15.00 uur start in cultureel podium De Bakkerij in Castricum, onder leiding van gespreksleider Peter van Raalte, alweer de laatste editie van Face II Face van dit politiek seizoen. In de aanloop naar de landelijke verkiezingen heeft Face II Face vijf bijeenkomsten georganiseerd waar burgers en politici me elkaar van gedachten konden wisselen over diverse thema’s. Een paar zaken die op de “behandeltafel” hebben gelegen waren met name lokale actuele thema’s als veiligheid in het uitgaansgebied van Castricum, Schiphol en toerisme.

De edities zijn tot nu toe bezocht door een leuke mix van nog niet stemgerechtigde jongeren tot aan wethouders van het college van B&W.
Elke editie wordt het Face II Face boek uitgereikt. Deze wisseltrofee wordt aan het eind van elke editie uitgereikt aan degene met de beste of leukste inbreng. Iedereen kan zijn of haar gedachten over de besproken onderwerpen in het boek schrijven. Onder andere Ron de Haan en Frank de Mink hebben de trofee al mee naar huis mogen nemen. De onderwerpen worden bepaald door de bezoekers.

Woensdag 15 maart: Uitslagen live te volgen in de Bakkerij
Tijdens het Face II Face Live verkiezingsuitslagen event kunnen geïnteresseerden onder genot van een hapje en een drankje vanaf 21.00 uur in De Bakkerij de verkiezingsuitslagen volgen.

Zondag 12 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur Face II Face politiek café.

Woensdag 15 maart van 21.00 tot 23.00 uur Face II Face live verkiezingsuitslagen.

Beide evenementen zijn gratis te bezoeken!

Deel dit op: