09jun

Edwin Danks + Always (coverband)

Edwin Danks is een man die van lekker luid houdt! Op het orgel, rammen op een gitaar of keihard op die drums. Danks is een man die juist bang is voor een ballad! DUS BEREID JE VOOR VOOR EEN LUIDE AVOND! ;)

Always MV speelt top 40 en top 100 allertijden muziek! Nummers zoals Zombie van The Cranberries, It’s So Hard van Anouk, maar ook Love You More van Racoon is ze niet vreemd. Alles natuurlijk wel in hun eigen sfeer en stijl!

De band bestaat uit zes leden. Op drum: Marcel Maarhuis. Gitaar: Ryan Maarhuis (de zoon van de drummer). Bas: Bettina Piket (a.k.a. tante Betje). Gitaar en zang: Christel ten Broek. Zang: Lenneke van Tienen en Zita van den Outenaar (moeder van Christel!)

De samenstelling zorgt voor een gezellige en unieke sfeer doordat er een vader en een zoon en daarnaast een moeder en dochter koppel in zitten!

Deel dit op: