28sep

Aankomende week activiteiten in De Bakkerij

Er is dit weekend en aankomende week weer vanalles te doen in De Bakkerij. Zelf iets organiseren of de zaal huren voor je eigen culturele activiteit? Mail dan met info@vriendenvandebakkerij.nl

Zaterdag 30 september: $lave$tate + projekt TRANSCEDENT
slavestate$LAVE$TATE is een muzikale catharsis die put uit de muzikale carriëres van de twee bandleden. Op een rotsbodem van industriële beats en bassen wordt verder gebouwd met schurende gitaren en desoriënteerde vocals en synths. Een noodzakelijke reiniging van hoofd en hart, voor band en publiek.

projekt TRANSCEDENT schildert met geluid de meest waanzinnige vergezichten van de geest. Dark-ambient voor liefhebbers van vervallen fabriekshallen en eindeloze tunnels en gangen vol roestige ziekenhuisbedden. Met de duvel op je hielen en een engeltje op je schouders de onvoleindigheid voorbij.

Zaal open: 21:00 uur
Entree: 4 euro voor niet-leden en 3 euro voor leden

Maandag 2 oktober: Breicafé

Brei- en haakcafé in de Bakkerij Haak jij aan?

Onder het genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje starten we 2 oktober met een ‘winterproject’. We maken een lekkere warme sjaal of muts. Deelname is gratis. Je betaalt alleen je eigen drankjes. Ervaring is niet nodig, neem wel je eigen materialen mee. Het lijkt ons heel gezellig als je aanhaakt. Zie we je daar?

Café open: 20:00 uur
Entree: gratis, eigen materialen meenemen gewenst!

Deel dit op: