11mrt

Cabaret: Fisimatente & Maarten Mantel

Een fijn avondje cabaret ofzo in De Bakkerij! Met Fisimatente en Maarten Mantel. Zondag 11 maart De Bakkerij Castricum.

Fisimatente
Screenshot_20180221-204116Het was in de napoleontische tijd met strenge winters. Vele mensen leden onder honger, anderen zeurden niet zo en gingen dood.

Pas eeuwen later werd Fisimatente geboren. En dat was een feestje. Na een jaar gekleuterd te hebben rammelen ze aan de poorten van Castricum. Vrienden van de Bakkerij, dat is wat ie wil.

En Lieke ook. Lieke komt altijd kijken naar Thom, Hayo en Samuel. Zij ruimt braaf lege bekertjes en afgebrande sterretjes op. Dat doet ze goed. Je zou bijna kunnen zeggen dat ze er een beetje bijhoort inmiddels. Ze heeft inmiddels zelfs tekst. En kent het grotendeels uit d’r hoofd. Want dat is wel zo, Lieke heeft een hoofd. Zonder Lieke had Fisimatente geen liedje dat Lieke begeleidt. En Samuel ook niet. Maar die begeleidt dan ook geen liedjes.

Fisimatente.
Volgens Marjoleine Enja: ‘Creatief, origineel en grappig.’
Maar de zus van Hayo is dan ook een lieverd. Totdat je de haren uit d’r hoofd trekt. Daar wordt ze verschrikkelijk kaal van.

Like op Facebook; Fisimatente, www.fisimatente.nl.


MAARTEN MANTEL speelt: IK HEB HET ZÓ NAAR MIJN ONZIN!

We kijken er nogal op neer: quatsch, nonsens, lariekoek, kletskoek, lulkoek, ontbijtkoek, kortom: onzin. Alle onzin de wereld uit! Maar is dat wel zo zinnig als het lijkt?

Maarten zal er samen met u over nadenken, maar wel op zijn manier: met veel liedjes, grapjes, gezelligheid en een enorme dosis gezonde onzin.

Entree: 8 euro.
Cafe open: 20:00 uur. Zaal open: 20:30 uur.
Aanvang: 20:45 uur.

Deel dit op: