20mrt

Face II Face: Laat je horen!

De vrijwilligers van cultureel podium De Bakkerij in Castricum organiseren op dinsdagavond 20 maart, in samenwerking met politiek platform Face II Face, een pre verkiezingsparty onder de noemer “Laat je horen!”

De avond wordt opgeluisterd met optredens van De Twijfelbrigade vanaf 21.30 in De Bakkerij en DieVers voor de deur van het stembureau aan de stationsweg in Castricum vlak voor de deuren van het stembureau op 21 maart om 00.00 uur opengaan.

DieVers verwierf vorig jaar tijdens de landelijke verkiezingen nationale bekendheid met een akoestisch optreden voor de deuren van hetzelfde stembureau. Het optreden lokte veel jongeren naar het stembureau. Met “Laat je horen!” hopen de vrijwilligers zowel lokale politici als burgers, en dan met name jongeren, richting de stembus en De Bakkerij te krijgen. Tijdens het optreden van de Twijfelbrigade in De Bakkerij kunnen aanwezige politici nog een ultieme poging doen om met de jongeren in gesprek te gaan en ze over te halen om vooral op hun partij te kiezen.

Rond half twaalf gaan de bezoekers gezamenlijk richting het stembureau bij het NS station, dat op loopafstand ligt.
U bent van harte uitgenodigd om op deze avond aanwezig te zijn! De vrijwilligers van de Bakkerij zullen er alles aan doen om er een écht “feest van de democratie” van te maken.

Dinsdag 20 maart vanaf 21.30 in de Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum de verkiezingsparty “Laat je horen” met de Twijfelbrigade en vanaf 23.30 DieVers voor de deur van het stembureau bij de ingang van het NS station aan de Stationsweg in Castricum.

Deel dit op: