27apr

Koningsdag bij De Bakkerij!

POTDOMMEDIKKIE jongens en meisjes van het fijne leven! Weer een fijn feestje met Koningsdag bij De Bakkerij. Met een heus dag en avondprogramma. Entree natuurlijk gratis en bij goed weer gooien we de klapdeuren open!

12:00 Open!
13:00 Catwise
14:30 Red Numbers
16:00 TBA
17:00 eind middagprogramma

20:00 Open weer!
21:00 De Twijfelbrigade
22:30 Operation Hurricane
00:00 Instrumental Disorder

Instrumental Disorder: De gekte is nabij met Instrumental Disorder. Deze jongens trekken alles uit de kast om de luisteraar te verrassen. Dit resulteert in gecompliceerde, maar toch toegankelijke muziek die bol staat van rauwe zang, vieze gitaarsolo’s, innovatieve drumpartijen en vette basjes. Groots in zowel het bombastische als in het kleine, zal Instrumental Disorder je blijven verbazen.

Operation Hurricane:
Een jong en high energy rocktrio uit Haarlem. De band is ontstaan uit een passie voor alle soorten rockmuziek, waardoor de nummers doordrenkt zijn met invloeden uit de classic rock/grunge en de moderne rock. Met een hoge dosis energie, een ritmesectie die staat als een huis en subtiele maar krachtige riffs doen ze het stormen op het podium!

Red Numbers:
Red Numbers, een Bluesrock band uit Castricum. Ze spelen een variatie aan nummers van rustige blues tot hardrock. Momenteel zijn ze bezig aan hun 1e EP.

Catwise:
Catwise is een band die nummers maakt over nooit vertelde verhalen.Benjamin, Felix en Thom maken tracks vol dynamiek. Complexe drums, leidende baspartijen en sfeervolle gitaarriffs komen samen en creëren een ‘in your face’ effect. Invloeden van Weezer, Angels and Airwaves en Bloc Party zijn duidelijk hoorbaar in de muziek. De band valt onder de genres alternatief/indie, punk en post grunge. Met een beukende drummer, harde gitaren en een dreunende bas komt de band live het sterkst tot hun recht en pakken ze het publiek gelijk bij hun lurven.

De Twijfelbrigade:
Ze komen met zijn drieën, met zijn vieren of als je geluk hebt met zijn zessen. Ze maken muziek die de meeste mensen waarschijnlijk als popmuziek zouden beschrijven. Een beetje singer-songwriter maar dan met meer instrumenten. Nederlandstalig ook. Sommige liedjes zijn wat droevig maar het kan zomaar zijn dat ze vrolijk gespeeld worden. Of andersom. Dat is dan geen opzet, dat gebeurt gewoon en dat is dan precies de bedoeling; kortom de Twijfelbrigade!

Deel dit op: