13okt

Catwise, POM & Teletubers

Catwise
De liedjes van Catwise hebben een humoristisch randje en gaan over fictieve bizarre personen woonachtig in het brein van Thom.
Benjamin, Flix en Thom maken tracks vol dynamiek. Complexe drums, melodieuze baspartijen en harde gitaarriffs komen samen en creëren een ‘in your face’ effect. Invloeden van Weezer, Angels and Airwaves en Bloc Party zijn duidelijk hoorbaar in de muziek. De band valt onder de genres alternatief/indie en punk. Met een beukende drummer, luide gitaren en een leidende bas komt de band live het sterkst tot hun recht en pakken ze het publiek gelijk bij hun lurven.

POM:
POM, is wat wij zijn, met een sound die je zou kunnen beschrijven als 90’s inspired Fuzz Pop. Twee bekende van de Haarlemse basisschool, een ”lief” meisje en twee vreemde vogels uit de noordelijke Provence.
Samen creëren we een enorme klap aan zowel harde als catchy nummers die het bloed door je aorta laat stromen als een gek.

Teletubers
Teletubers, een 4 koppige garage/noise band met allen een dikke peper in de reet. De twee dames en twee heren stuiteren over het podium met hun catchy deuntjes die door dreunen tot op het bot. Met Tinky Wonky op gitaar/vocals, Lama achter het drumstel, Derpsy op gitaar en Pu op de bass.
Luister: https://soundcloud.com/user-963844451/skate-and-die

Deel dit op: