17nov

Tea Rex + 3 Point Landing + The Guy Next Door

Een avond vol lokaal en regionaal talent!

Tea Rex is een jonge energieke band en een mix van oud Popmania winnaars Calculated uit Heerhugowaard en de Hardrock/metal band Incision uit Wogmeer.

Deze jongens en dame staan bekend voor hun eigenzinnige liederen die verschillende mixes brengt van rock tot metal en van funk tot rap. Laat je dus verrassen door deze 4 jonge artiesten en kom een kijkje nemen bij dit opkomende enthousiaste muzikale rollercoaster!

The Guy Next Door is een act die een jaar geleden is begonnen. De naam zegt het al, 4 buurjongens die elkaar vonden in de muziek. Met de funky tunes van gitarist Jip Hoetmer, met de explosieve ADHDrums van Joël Erades, met de rotterdamdse basslijntjes van Reno van Noort en met onze rauwe geluidsfabrikant Sem Visser weten ze ongegeneerd vieze funk te spelen.

Groots, expressief, dromerig en apart. 3 Point Landing is een female-fronted,alternatieve rockband uit Alkmaar waar de keytar de gitaar vervangt, met een vleugje jaren 80 synthesizers. Ze zetten een breed geluid neer voor een 3-koppige band en de nummers dekken thema’s als; omgaan met gevestigde ordes en ideeën en een effect willen hebben in de wereld. 3 Point Landing won in 2018 de bandwedstrijd Popmania (met 20 andere bands) en haalt inspiratie uit o.a. Muse, Imagine Dragons en Twenty-one Pilots.

Open: 21:00 uur
Entree: 5 euro

Deel dit op: