01dec

Beatles vs. Rolling Stones

DE TWEE GROOTSTE BANDS VAN DE 20E EEUW BIJ DE BAKKERIJ!

In een heuse battle kun jij beslissen: The Beatles of The Rolling Stones!?

De Beatles-tributeband One After 909, is genoemd naar de gelijkluidende song van The Beatles.

De authenticiteit en de samenzang van ‘One After 909’ heeft de band diverse keren naar de Cavern Club in Liverpool en Hamburg gebracht. De band speelt een groot gedeelte van het totale Beatles repertoire en is als viermanformatie en als uitgebreid Sgt. Pepper orkest met piano en blazerssectie te bewonderen. Het zien en horen van de band doet je je wanen terug in de 60’er jaren te zijn en met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo!

Get Yer Ya-ya’s Out, want hier zijn The Rolling Scones!

Als je van de rauwe, dampende Rolling Stones uit de jaren 60 houdt moet je zeker eens naar The Scones komen kijken en luisteren. Van de vroege blues, R&B en popnummers met Brian Jones naar de rocksound van eind jaren 60 met Mick Taylor. En we pikken natuurlijk ook nog een klein rondje seventies mee. Wat zouden we tenslotte moeten zonder Brown Sugar, Tumbling Dice of Angie.

Zaal open: 21:00 uur
Entree: gratis!

Deel dit op: