29dec

Maarten Mantel: Tegen beter weten in (Oudejaarsconference 2018)

MAARTEN MANTEL : TEGEN BETER WETEN IN (OUDEJAARSCONFERENCE 2018)

LET OP! Reserveren mogelijk vanaf 1 december 10:00 uur via link!!
https://goo.gl/forms/VlKNEUbeSyXrTtrw1

=================================

2018 is het jaar van de escalatie: Politieke schandalen, uit de hand lopende demonstraties, internationale spanningen: we mogen eigenlijk blij zijn dat het jaar bijna voorbij is. Hoe kan het nou zo fout gaan? We weten het allemaal toch zo goed? Het wordt tijd voor een grondige inspectie van de navel, en degenen die er zo verlekkerd naar staren.

In “Tegen beter weten in” blikt Maarten terug op het afgelopen jaar, en op de problemen die de mensheid zo plagen. En heel stiekem probeert hij ook te zoeken naar een antwoord, al is dat waarschijnlijk tegen beter weten in.

Maarten Mantel (25) is derdejaars student aan de Paul van Vliet Academie in Scheveningen. Met verhaaltjes, grapjes, liedjes en een gezonde dosis spot en zelfspot brengt Maarten zijn boodschap. Maarten komt uit Castricum, en hoopt daar ook nog lang vandaan te kunnen komen. “Tegen beter weten in” is zijn tweede oudejaarsconference in De Bakkerij, na “Dan maar koffie” in 2017.

Deel dit op: