12apr

Ctrl_Alt_Del

The function differs depending on the context but it generally interrupts or facilitates interrupting a function.
Ctrl+Alt+Del is a change of plans.

Banji
Banji is een nieuwe band uit Utrecht. Een jaar geleden besloten de jongens zich volledig op dit project te focussen, daarom hebben ze in 2018 een jaar gewerkt aan nieuw materiaal.
Dit is een van de eerste shows van de band!

Catwise
De liedjes van Catwise hebben een humoristisch randje en gaan over fictieve bizarre personen woonachtig in het brein van Thom.
Benjamin, Flix en Thom maken tracks vol dynamiek. Complexe drums, melodieuze baspartijen en harde gitaarriffs komen samen en creĆ«ren een ‘in your face’ effect. Invloeden van Weezer, Angels and Airwaves en Bloc Party zijn duidelijk hoorbaar in de muziek. De band valt onder de genres alternatief/indie en punk. Met een beukende drummer, luide gitaren en een leidende bas komt de band live het sterkst tot hun recht en pakken ze het publiek gelijk bij hun lurven.

GUYY
GUYY, een vijf-koppige band ontstaan uit liefde voor eighties sounds, disco-vibes en grove hiphop beats. GUYY is niet bang om af en toe fout uit de hoek te komen met intens groovy en catchy hooks om je vervolgens keihard voor je bek te slaan met goor synthesizer geweld en vieze beats.

Zaal open: 21:00 uur
Entree: 5 euro

Deel dit op: