15jun

«»Rö†Å†öR«»

Schrijf 15 juni vast op je hand, om 21:00 uur in De Bakkerij in Castricum geven ?ö†Å†öR hun eerste show!

Rö†Å†öR is in 2018 opgericht door Antal Deurloo (drums), Bob Claus (gitaar, vocals), Lucas Min (gitaar, vocals), en Marcel Min (bas, vocals), vier hechte vrienden van 18 tot 24 jaar uit Castricum en Uitgeest.

Rö†Å†öR speelt Rock&Roll met hoog testosterongehalte, eigen nummers geschreven door Bob, Lucas en Marcel, en gecomponeerd door de hele band. Meeslepende solo’s, hete drumpartijen, en bas waar je lenzen van uit je ogen springen zijn onze specialiteiten.

Liefde en feest zullen bij onze eerste show 15 juni in De Bakkerij de centrale thema’s zijn. Zorg dat je er bij bent! Rö†Å†öR komt aandenderen als een trein en wordt afgeraden aan mensen met hartklachten en/of smetvrees. Bring protection! Rö†Å†öR stellen zich niet aansprakelijk voor opgelopen gehoor- en geslachtsaandoeningen.

Open: 21:00 uur
Entree: 5 euro
Aanvang: 21:30 uur

Deel dit op: