24jun

Curse Ov Dialect (hiphop, AUS) + Die Vers (NL)

Curse Ov Dialect (hiphop, AUS)

Curse Ov Dialect is an alternative hiphop group based in Melbourne, Australia. It consists of Raceless, Volk Makedonski, Atarungi, and Paso Bionic. They were the first Australian hip-hop group to be signed to an American record label. They have been described as having a “wild theatricality with an urgent street politic, raw cultural expression with collagist, first generation hip-hop aesthetics, surrealism with activism.”
(Oddly enough got translated into: Deze band is een alternatieve hiphop groep uit het verre Melbourne, Australië. Rauw en politiek onderlegd. Lekker die oude hiphop van weleer. De eerste generatie geangargeerde hiphop. Surrelisme en activisme zijn deze band niet vreemd.)(perhaps working on a better translation)
For now throwing this oddball : Links will do more tricks aswell ;

https://curseovdialect.bandcamp.com/

—————————————————————-

Die Vers (hiphop, NL)
Frisse Nederlandstalige hiphop op een stevig bedje van diverse stijlen, met de ambitie om rap met een gevarieerde live band te brengen. Dat is Die Vers. De verschillende achtergronden in deze zevenmans band zorgen ervoor dat geen nummer hetzelfde klinkt en dat alles vol passie en positiviteit wordt gebracht. Men zegt dat we klinken als een mix tussen Typhoon, Doe Maar en Diggy Dex, maar we maken toch echt eigen werk! Akoestisch of versterkt; wij zorgen voor een energieke, intieme en verrassende show.

https://die-vers.nl/

+ DJ Snoodaard (raaskalbomfukkerz) + DJ Snor

Entree 5 eu

Deel dit op: