13sep

DJ: Ms. Been

Na jarenlang in diverse bandjes op verschillende instrumenten te hebben gespeeld werd Floortje Been alias DJ Ms Been met haar eerste festival ervaring verliefd op house en techno muziek.
Met oneindig veel bezoeken aan getalenteerde DJ’s in de benen ontwikkelde zich een drang naar net iets anders in die muziek. Warmte en afrikaanse invloeden kenmerken nu de uitnodigende deindeuntjes van Ms Been. De eerste serie succesvolle gigs staan nu op de CV van Floortje. Een respectabel aantal dansschoenen van muziekliefhebbers in de leeftijd van 15 tot 65 vonden de weg naar haar draaitafels.

DJ Ms Been floreert vooral in intieme settings waar het contact met publiek niet louter door de speakers komt. Feesten in Amsterdam blijken een goede basis om elders in het land dansvloeren te vullen.

Been draait van heerlijke house tunes om lekker op te dansen, tot uiterst swingende techno om de avond echt naar een hoogtepunt te tillen.
Vrijdag 13 september trakteert Floor Been onder haar artiestennaam Ms Been Castricum op een mooie avond uiterst dansbare muziek.

Entree is gratis zaal open vanaf 21.00 uur einde om 01.00.

Deel dit op: