14sep

Repair Café

Transitie Castricum organiseert als vanouds samen met De Groene Bak een Repair Café op zaterdag 14 september

Bij het Repair Café ga je samen met de vrijwilligers aan de slag met het repareren van bijv kleine elektrische en huishoudelijke apparaten. Is je kapotte strijkbout nog te maken? En hoe zorg je dat je wekker het weer gaat doen? Ook kun je komen voor advies bij computerproblemen of advies bij fietsreparaties. Hoe repareer je bijvoorbeeld je fietsverlichting? Je kijkt mee met de reparatie en helpt of denkt mee waar dat kan. Deze keer is er geen hulp bij reparaties aan textiel.

Dit keer is er ook weer iemand van CALorie, die je kan voorzien van energie-advies. CALorie heeft een aantal energie-coaches die kennis en ervaring hebben om mensen vooruit te helpen bij hun energievragen. Bijvoorbeeld over besparen, isoleren, warmte opwekken zonder aardgas, een aandeel nemen in een windmolen of zonnecentrale, meedoen met de elektrische deelauto en andere aspecten van de energietransitie. Wie het Repair Café bezoekt, kan daar dit keer niet alleen kapotte spullen (laten) repareren maar ook terecht voor allerhande energieadviezen. Dus kom langs!

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 14 september in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum en is geopend van 13:00 tot 16:00 uur. De entree is gratis (giften zijn welkom). Je betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico.

Deel dit op: