14mrt

Repair Café

*******UPDATE!******

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus willen we vanuit het Repair Cafe meehelpen in het vertragen van de verspreiding van het virus. Gezondheid vinden we het allerbelangrijkste. Daarom hebben we besloten het Repair Cafe van aanstaande zaterdag af te gelasten, ookal vinden we dat heel jammer. We zien je graag bij het volgende Repair Cafe op 9 mei.
Transitie Castricum organiseert als vanouds samen met De Groene Bak een Repair Café op zaterdag 14 maart. Dit zal het laatste repair café zijn in De Bakkerij, hierna gaat het repair café door op een nog nader te bepalen locatie.

We helpen je bij het Repair Café om textiel te repareren en geven advies bij haken en breien. Hoe repareer je bijvoorbeeld een gat in een broekzak van jezelf of in de broek van je kind? Ook kan je samen met de vrijwilligers aan de slag met kleine elektrische en huishoudelijke apparaten. Is je kapotte strijkbout nog te maken? En hoe zorg je dat je wekker het weer gaat doen? Ook kun je komen voor advies bij computerproblemen. Je kijkt mee met de reparatie en helpt of denkt mee waar dat kan.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 14 maart in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum en is geopend van 13:00 tot 16:00 uur. De entree is gratis (giften zijn welkom). Je betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico.

Deel dit op: