12dec

SiMÓN + De Dood + Standup ’69

SiMÓN
De Rotterdamse band SiMÓN, met ex leden van o.a. Face Tomorrow, Dreadlock Pussy en Viberider, is een post rock/post hardcore band. Epische composities met een mix van heavy en bombastische metal. Flimisch en melodisch, maar ook stampende kneiters.

De Dood
Punkrock uit Schiedam. De Dood live zien is een even tegenstrijdige als intrigerende ervaring. De combinatie van absurde teksten en retestrakke riffs zorgt voor een macabere sfeer. Menig zaal bleef al verbouwereerd achter na het geweld van de drie heren. Hun reputatie is legendarisch. De Dood komt je halen.

Standup ’69
Deze band beschrijft zichzelf als “Noisy Indie Space Rock uit Rotterdam”. Maar het is veel meer dan dat. Heavy gitaren en synths nemen de plaats in van de traditionele basgitaar. Insporatiebronnen zijn onder andere Yeah Yeah Yeah’s, PJ Harvey, Queens Of The Stone Age en DZ Deathrays.

Deel dit op: