19jan

Industrialized Metal: Next Waste Dimension en No Forgiveness

Samen met industrializedmetal.tk organiseert de Bakkerij alweer voor de tweede keer een Industrial avond. Industrial is een mengelmoes van rockmuziek met electronische samples en synthesisers. We hebben voor deze editie van Industrial disease de death metal industrial band Next Waste Dimension en No forgiveness uit Italie weten te strikken!.

Next Waste Dimension is een drie-koppige band die metal mixt met dance. De band is in 2000 opgericht door de vrienden Jorik, Rikkert en Niels die besloten eens wat anders te proberen. NWD heeft een zwaar gitaar geluid dat in evenwicht word gehouden door een gelaagdheid van melodieen en geluiden die voor een deel electronisch zijn. Het agressieve stemgeluid van zanger Rikkert geeft de muziek extra kracht mee. Deze band spat van het podium af en moet zeker meegemaakt worden.

No forgiveness komt uit Turijn en onstond in 2001. De band bestaat uit zanger Holy smoke, gitarist Celesh en Desy op bass. Live worden ze bijgestaan door diverse andere muzikanten. No Forgiveness is geinspireerd door bands als Marilyn Manson, Rammstein en de industrial/electro scene uit Duitsland. Het klinkt als een mix van rammstein en ministry en NF mag in Italie rekenen op een grote schare fans. En nu mogen we er in de Bakkerij ook eindelijk van genieten!.

entree 3 euro, 2 euro voor leden

www.nextwastedimension.nl
www.noforgiveness.com

Deel dit op: