02feb

Pucktronics: Egotronic & Papa’s Little Pornshop

Egotronic
Berlijnse electro-punk duo Egotronic begon in 2001 met het maken van electro in de eerste plaats gericht op muziek gemaakt met Commodore 64, ondertussen zijn ze de commodore ontgroeid en is hun instrumentarium uitgebreid met synthesizers, gitaren en vocoders. Hun eerste single kwam eerder dit jaar uit bij het eigenzinnige Duitse Audiolith label, bekend van o.a. Der Tante Renate, Plemo & Rauberhohle. Eind maart zal hun eerste volledige album uitkomen bij Audiolith.

Live is Egotronic energiek, dansbaar en hilarisch. Beide Berlijnse heren spelen en dansen hun benen uit hun lijf en weten het hele publiek elke keer mee te krijgen. Na Duitsland en Rusland is nu Nederland aan de beurt om veroverd te worden door deze Electro64TurboPunk.

http://www.egotronic.tk/
http://www.myspace.com/egotronics

Papa’s Little Pornshop
Na een weergaloos optreden in de lokale scoutingclub, bleef het angstig stil rond het populaire electro dance duo Papa’s Little Pornshop…
Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en anno 2007 is Papa’s Little Pornshop weer helemaal on top met de Elektro Deepthroath die u van hen gewend bent.
Hedendaagse thema’s zoals sex, drugs, en sex en drugs worden met een electronisch sausje aan u overgeleverd. Vrees niet, er mag gedanst worden.

Meestal is er na afloop een mogelijkheid om korrelatie te bellen.
Wees voorbereid: http://vectorpimp.looze.net/plp

Pucktronics

Deel dit op: