08feb

Giant Tiger Hooch + Mirco in de Bakkerij

Dit weekend weer heerlijke acts in de serie van ( semi) akoestische optredens in de Bakkerij. Uit Amsterdam: Giant Tiger Hooch en MirCo.
Giant Tiger Hooch is een Rhythm & Blues gezelschap uit Amsterdam dat zich heeft laten beïnvloeden door de jaren tachtig DC punkscene (Minor Threat, Fugazi, Black Flag) en Chicago’s Chess Records (Howlin wolf, Muddy Walters). De band speelt een van de meest matige vormen van blues/ folk met een DIY instelling. Verwacht geen geniaal strak spelend orkest maar wel een gezellige avond vol bangers! Het orkest bestaat uit oud leden van Benjamin Winter, Satillite7 en de vaste geluidsman van Beans & Fatback en Lefties Soul Connection. Dit orkest gaat hard en dropt hun nieuwe plaat begin maart op het legendarische Waxwell Records label waarna het orkest geboekt is voor een internationale tournee.

MirCo is DE troubadour van Amsterdam en omstreken die bekend staat om zijn houten been, bijbehorende moonwalk en prachtige Bob Dylan verhalen. Deze man wordt geroemd om zijn hit: “kijken, kijken niet kopen”….. Chiel Beellen noemt hem het meest waardeloze talent van Nederland…
De Avond zal beginnen om 21:00 uur en de entree zal slechts 2 euro bedragen. Leden krijgen een euro korting. Lid worden aan de deur is ook altijd mogelijk.
Zondag is het weer tijd voor de maandelijkse jamsessie.

De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30 te Castricum. Voor meer info zie: www.vriendenvandebakkerij.nl

Deel dit op: