03feb

Komend weekend Popquiz, Voemerij en T-Dance

Popquiz in de Bakkerij

Het is al weer een tijd geleden dat we dit in de Bakkerij hadden. Maar daar is ie weer. DJ Spook en Wino presenteren een heerlijke popquiz. Vrijdag 4 Februari zullen we je popkennis testen onder het genot van een biertje. We vertellen niet wat je verwachten kan. Maar de nadruk zal liggen op hilariteit. Ook hebben we gezorgd voor een vrij actuele editie zodat onze jongere popkenners niet bij voorbaat op achterstand staan. We zullen rond negenen beginnen en er is vrij entree.

Voemerij avond

Zaterdag gaat de verwarming uit in de Bakkerij. Lekker in je dikke jas midden in de winter samenkomen in een pand zonder verwarming. Zo was het in kraakpand ‘de Voemerij’. Het is inmiddels al weer zo’n drie jaar geleden dat Bakkerij sympathisanten hun plekkie daar hadden. Vandaar een heuse Voemerij avond in de Bakkerij om nog eens lekker nostalgisch te doen en degenen die er niet waren te laten zien wat ze gemist hebben. Ware rekwisieten zullen worden getoond en allerlei typische Voemerij gebeurtenissen herbeleefd. Wat dacht je van de Zeikmiks karaoke, het gescheur van 64 karts, barbladbekladden, dj Likmevessie en uiteraard Jorien met haar spetterende live act. De dresscode is ‘kraak’.

T-Dance

Zondag is het weer tijd voor T- Dance, het maandelijkse gezellige lindyhop en jazzdance festijn georganiseerd door Fruns. Zoals altijd begint het om 15:00 uur.

De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30 te Castricum. ’ s Avonds zijn we geopend van 21:00 tot 2:30 uur.

Deel dit op: