23jan

Bakkerij programma dit weekend

Er zat een foutje in het gisteren verzonden bericht; de theatervoorstelling begint zondag om 20:00 uur

Divers live programma in de Bakkerij

Op vrijdag 28 januari speelt in de Bakkerij in Castricum het Britse “Miss Anthropy” vergezeld door “The Weak and the Strong”. Een avond in het teken van “semi akoestische” muziek. Miss Anthropy uit Bristol is een solo artieste die gewapend met gitaar en loop-station, mooie fragile ambient nummers ten gehore brengt. Ze wordt ondersteund op bas en percussie door bandleden van het Britse Avacate en het Nederlandse Cradle FC. The Weak And The Strong is een soloproject van Johan Visschers dat medio 1999 is gestart, naast de band Cradle FC. De belangrijkste invloeden zijn Michael Gira (Swans, Angels Of Light, Young God Records), Joy Division en Velvet Underground.

Zaterdag 29 januari is het thema SCIFI. In een futuristisch decor zullen drie buitenaardse live acts de Bakkerij veroveren. Red The Planeeet bestaat uit de diy superhelden Super Robber, Roaming Rabecca en She-Man. Met behulp van super geavanceerde technologische instrumenten weten ze een zeer dansbaar en noisy geluid te creeeren. Scotch mengt rock, punk, ska, folk en nog veel meer door elkaar tot een geheel eigen stijl, die ze ultimate stilo noemen en ook wel omschrijven als pan Europese folkrock. Verwacht een wervelende live show die niet van deze wereld is. Hetzelfde geldt voor Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte. Deze aliens van de planeet Snark zijn al jaren bezig om in opdracht van een gigantisch Brein de Aarde te veroveren met muziek. Inmiddels volgen al vele aardbewoners de Orders van Het Brein. Hun energieke electro spacerock met hilarische teksten is simpel gezegd onweerstaanbaar! Er is een Science-Fiction dresscode, denk aan tentakels en voelsprieten, labjassen, gestoorde professoren, futuristische dingen, robots, astronautenpakken, aangenaaide ledematen en mutaties in het algemeen. En vergeet vooral je handdoek niet!

Zondag presenteert theatergroep Aan Tafel de voorstelling “Reizigers”. De voorstelling zal al om 20:00 uur beginnen.

Vrijdag en zaterdag opent de zaal om 21:00 uur. De entree bedraagt vrijdag 3 euro, zaterdag 4 euro en zondag 5 euro. Leden krijgen een euro korting. De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30 te Castricum. Voor meer info zie: www.vriendenvandebakkerij.nl

Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte

http://www.myspace.com/hetbreindatkwamuitderuimte

Red the Planeeet

http://www.myspace.com/redtheplaneeet

Scotch

http://www.myspace.com/scotchstilo

Miss Anthropy

http://www.myspace.com/missanthropy101

The Weak an the Strong

http://www.myspace.com/theweakandthestrong

Deel dit op: