02jul

Bakkerij Voetbaltoernooi

Geschaafde knieën, pijnlijke panna’s en dodelijk vermoeide lichamen. Alweer de derde editie van het Bakkerij voetbaltoernooi staat voor de deur.
In goede traditie organiseert de Bakkerij aanstaande zaterdag een voetbaltoernooi voor mensen uit de welzijns- en cultuursector in de regio. Onder het genot van een muziekje, drankje en zonnetje verandert Wouterland in een waar voetbalmekka. Want hoewel plezier en sportiviteit centraal staat, wordt er keihard geknokt om de overwinning. Zo nuttigde ‘Team Pils’ vorig jaar slechts sportdrank (sic!) om aan het eind van de dag de cup trots omhoog te houden. En met succes! ‘Team Polski’ werd in een wervelende finale van de mat getikt.
Terug naar 2011. Het toernooi is al volledig volgeboekt met 12 teams. Hieronder een aantal serieuze gegadigden voor de titel. Zo hebben ‘de Heemies’ aangekondigd de cup uit Castricum weg te slepen en zal wethouder Bert Meijer zijn kicksen onderbinden om zijn grandioze akka te demonstreren. En vlak ook voormalig winnaar Team Kofvi niet uit. Captain Holidinho heeft ongetwijfeld een snood plannetje bedacht om hun gebrek aan voetbalkwaliteiten te componseren. Dat belooft!
Het toernooi start zaterdag 2 juli rond 10:00u op de handbalveldjes van Wouterland. Iedereen is welkom om te supporteren of gewoon gezellig wat te komen drinken. Na afloop van het toernooi zal de prijsuitreiking plaatsvinden in De Bakkerij. De voetjes kunnen hier wederom in beweging. Het legendarische DJ-duo Nager&Tubadonna zal alles uit de kast halen. Nager draait hits die niet zo voor de hand liggen, maar waar uitstekend op gedanst kan worden. Denk aan de funky basloopjes van Primus of de legendarische slackerrock van Pavement. Tubadonna staat in het circuit ook wel bekend als de ‘Voetjes-Van-De-Vloer-Koning’. Wars van de waan van de dag grijpt hij terug op jaren ‘50, ‘60, ‘70 en ’80. Een fontein van surf, exotica en electronica zal over de vermoeide voetballers worden uitgespoten. Alle reden om nog één keer alles te geven!

Deel dit op: