26aug

Pompoenconcert in De Tuin Van Kapitein Rommel

Vrijdagavond 26 augustus vanaf 19:30 uur is het jaarlijkse Pompoenenconcert in de Tuin van Kapitein Rommel. Tijdens het Pompoenenconcert staat de Tuin van Kapitein Rommel een hele avond in het teken van muziek. Melodieuze klassieke composities, swingende jazz of volksmuziek, sfeervolle kaarsverlichting en uitgesneden pompoenen geven de tuin deze avond een sprookjesachtige uitstraling. Dit jaar heeft Vereniging vrienden van de Bakkerij gezorgd voor de invulling van het programma. Vanaf 20:00 speelt Milou Bakker en na de pauze Neef Steef Op Dreef.
De 17jarige Beverwijkse Milou Bakker speelt samen met Joey Hendriks allerlei muziek. Op dit moment is jazz/pop de stijl die het meest bij haar past. Haar teksten en de melodieën die ze zingt komen overal vandaan. Een mooi woord, ruzie met een vriend, een vreemde foto in de krant, echt álles inspireert haar. ‘Meestal begint Joey Hendriks, 16-jarige pianist, waar ik mee speel te improviseren, ik zing wat er het eerst in me opkomt en we hebben in principe een nummer!’, aldus Milou.

Neef Steef Op Dreef maakt kleine vrolijke liedjes over simpele dingen. Frankrijk, je favoriete eten, het mooiste meisje. Gewapend met een gitaar en een versterkertje gaat hij proberen een drie daagse glimlach aan te brengen op uw gezicht.
De Tuin is op deze avond geopend vanaf 19.30 uur. Het Pompoenenconcert wordt altijd goed bezocht dus het is aan te raden op tijd te komen. U kunt een eigen stoeltje of plaid meenemen, zodat u in ieder geval verzekerd bent van een zitplek. Op het terras kunt u koffie, (kruiden)thee of iets anders bestellen. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is uiteraard welkom.

Voorafgaand aan het Pompoenconcert wordt er op 24 augustus om 19.30 uur een workshop pompoenen snijden gegeven. Carla de Regt leert u op vakkundige wijze hoe u pompoenen kunt uitsnijden. U kunt tegen betaling meedoen en u opgeven bij de Tuin van Kapitein Rommel.
Pompoenen en materialen zijn aanwezig. Opgeven bij de Tuin of via telefoonnummer: 0251 672356 (ma-vrij 9.30 tot 16.30 uur). Meer informatie op www.tuinvankapiteinrommel.nl.

Deel dit op: