28aug

Zonderpodium Huiskamerconcerten en Citycamp Afsluitborrel

Wat: Huiskamerconcerten
Door: Vereniging Vrienden van de Bakkerij
Waar: Startpunt op Dorpsstraat 30
Max. Gasten: 60
Kosten: 3.- p.p.
Tijd: 16:00 – 19:00
Extra info: Op een aantal adressen van Castricummers wordt de deur open gezet voor muzikanten en hun publiek. Pak je fiets of spring achterop en volg de Vrienden van de Bakkerij naar de huiskamer-podia.

Chris Kok
Chris Kok (1983) is een Amsterdamse singer/songwriter.
Muzikale inspiratie komt van een breed scala aan artiesten, van Abba tot Zappa. Luisteraars zullen echter vooral invloeden horen van Radiohead, Neil Young, Jeff Buckley, Paul Simon, Pink Floyd en uiteraard The Beatles.
Site van Chris Kok

De Twijfelbrigade
‘Als je weet wat je wil en je recht op je doel afgaat dan mis je een heleboel interessante dingen.’ Deze band heeft nog nooit een nummer twee keer hetzelfde gespeeld en is altijd op zoek naar hoe het anders kan. Ze komen met zijn drieën… Of met zijn vieren of als je geluk hebt met zijn vijven.
Site van De Twijfelbrigade

Milou Bakker
De 17jarige Beverwijkse Milou Bakker speelt samen met Joey Hendriks allerlei muziek. Op dit moment is jazz/pop de stijl die het meest bij haar past. Haar teksten en de melodieën die ze zingt komen overal vandaan. Een mooi woord, ruzie met een vriend, een vreemde foto in de krant, echt álles inspireert haar. ‘Meestal begint Joey Hendriks, 16-jarige pianist, waar ik mee speel te improviseren, ik zing wat er het eerst in me opkomt en we hebben in principe een nummer!’, aldus Milou.
Site van Milou Bakker

Wat: Afsluitende borrel City Camp 2011
Door: Vereniging Vrienden van de Bakkerij
Waar: Dorpsstraat 30
Max. Gasten: –
Kosten: gratis
Tijd: 20:00 – 24:00
Extra info: Wil je nog even naborrelen met je campingburen of nieuwe contacten uit Castricum, de bar van de Bakkerij heet iedereen welkom om te proosten om City Camp Castricum 2011.

meer info volgt op http://www.citycamp-castricum.nl/

Deel dit op: